stokke-home

Stokke Sleepi ovális matracvédő huzat

10 990 Ft

Vásárolj védőhuzatot Stokke Sleepi matracodhoz, hiszen ezzel az apró trükkel elkerülheted, hogy az esetleges kisebb-nagyobb éjszakai malőrök miatt túl hamar kényszerülj megválni tőle.

1 készleten

Cikkszám: 159500 Kategóriák: , , , ,
Leírás

StokkeSleepiovális matracvédő huzat
Hosszabbítsd meg a matracod életét.Ha StokkeSleepimatracod van, érdemes védőhuzatot vásárolni hozzá, hiszen ezzel az apró trükkel elkerülheted, hogy az esetleges kisebb-nagyobb éjszakai malőrök miatt túl hamar kényszerülj megválni tőle.Miért ajánljuk?

  • kívül 100% pamut
  • belül 100% poliuretán
  • mosógépben 40 fokon mosható (a szárítógépet ne használd)

Méret : 116×64 cmTipp! Ha két matracvédő huzatod van, a matracod akkor sem marad védelem nélkül, ha az egyik épp mosásban van.Öltöztesd fel a StokkeSleepikiságyat egy tüneményes ágyneművel . Hidd el, nálunk biztosan találsz olyat, amibe első látásra beleszeretsz!

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 10.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 10.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.