stokke-home

Stokke Sleepi Mini – Szürke

124 990 Ft

Stokke Sleepi Mini – Hazy grey

1 készleten

Cikkszám: 221607 Kategóriák: , , , ,
Leírás

A Stokke Sleepi Mini tökéletes kisbabád első kiságyának. Különleges ovális formája biztonságos és kényelmes környezetet nyújt. Az állítható magassággal és azáltal, hogy gyermekeddel együtt nő, a Stokke® Sleepi alkalmazkodik a változó igényekhez és méretekhez. Az ágy kis helyet foglal el a gyerekszobában, míg a rögzíthető kerekek lehetővé teszik, hogy könnyen egyik szobából a másikba helyezhesd. Csak 67 cm széles, így hihetetlenül hasznos még a legkisebb helyeken is.A csomag tartalmazza:Stokke Sleepi Mini kiságy, matrac.
A baldachintartó külön vásárolható meg!

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 10.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 10.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.