mamas-papas

Gingerbread – Csíkos kötött takaró

11 990 Ft

Ebben a gyönyörű és puha kötött takaróban kisbabád tényleg a világ közepének érezheti magát. Ideális ajándék újszülöttek számára, méretben illik a babakocsidhoz, vagy a…

Elfogyott

Cikkszám: 78600940 Kategória:
Leírás

Ebben a gyönyörű és puha kötött takaróban kisbabád tényleg a világ közepének érezheti magát. Ideális ajándék újszülöttek számára, méretben illik a babakocsidhoz, vagy a mózeskosaradhoz.Miért ajánljuk ezt a terméket: 

  • A legnépszerűbb takarónk
  • Hihetetlenül puha tapintású
  • Minden Mamas & Papas babakocsihoz, mózeskosárhoz és bölcsőhöz használható
  • A huzat 40*C fokon mosható
  • Kiterítve szárítsd, még nedvesen simítsd ki!
  • Méret: Sz: 70 x H: 100cm
  • Összetétel: 100% pamut
Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 10.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 10.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.