done-by-deer

Done by Deer Fejlesztő gym

34 790 Ft

A klasszikus játszószőnyegek továbbfejlesztett változata és most már önmagában megáll ez a játékív bárhol. Állítható, attól függően,

2 készleten

Cikkszám: DD40509 Kategóriák: , ,
Leírás

A klasszikus játszószőnyegek továbbfejlesztett változata és most már önmagában megáll ez a játékív bárhol. Állítható, attól függően, hogy milyen szélesre, milyen magasra szeretnéd, vagy hova helyeznéd el.
Fogd meg Croco krokit, aki ropog, rázd meg Nozo orrszarvút aki sikít,vagy kukkants rá az édes babára, aki a tükörből néz rád. Minden játék stimulálja a gyermek érzékelését.
A hangot adó játékok és a tükör része a csomagnak.
Tisztítás: Puha nedves ruhával.
Méret: Szé:45-80 cm Ma:40-48 cm x22 cm.
Újszülött kortól
Anyaga: Huzat: 50% pamut, 50% polyester, töltet: EVA szivacs, kvarc homokzsák.

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 10.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 10.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.