+36 70 414 7075

Csere

Ha meggondoltad magad, és mégse kéred a megrendelt terméket, lehetőséged van a csomag összeállítása előtt lemondani a rendelésedet. Hívd a +36 70 414 7075-os telefonszámot!

Minden csere esetén szükség lesz a vásárlást igazoló számlára. A cserélni kívánt terméket beviheted a Szépvölgyi úton található üzletünkbe, feladhatod postán vagy elküldheted futárszolgálattal

Abban az esetben, ha meggondolnád magad vagy nem vagy elégedett a termékkel, azt 14 napon belül visszahozhatod.

Jogodban áll törölni a rendelésedet és visszakapni a vásárlás teljes összegét. Ez alól kivételt képeznek: a boltban személyesen vásárolt holmik, a higiéniás eszközök, az alsóneműk és a fürdőruhák.

Amennyiben postai úton vagy futárszolgálattal küldted vissza a terméket, 7 napon belül visszautaljuk neked az árát.

Ha már használtad a terméket, de valamilyen okból vissza akarok küldeni, hívd a +36 70 414 7075-os telefonszámot, ahol bővebb tájékoztatást kapsz a lehetőségekről.

Amennyiben olyan terméket rendelsz, amely éppen raktáron van, azt akár 1 órán belül átveheted az üzletünkben. Fontos, hogy ebben az esetben elhozd magaddal a megrendelés igazolását. Kérjük, hogy minden esetben győződj meg arról, hogy el tudod szállítani a boltban felvett terméket, amennyiben ezt az opciót választod.