+36 70 414 7075

Csere

Ha meggondoltad magad, és mégse kéred a megrendelt terméket, lehetőséged van a csomag összeállítása előtt lemondani a rendelésedet. Hívd a +36 70 414 7075-os telefonszámot, vagy írj a webshop@mamasandpapas.hu címre.

Minden csere esetén szükség lesz a vásárlást igazoló számlára. A cserélni kívánt terméket beviheted a Szépvölgyi úton található üzletünkbe, feladhatod postán vagy elküldheted futárszolgálattal

Abban az esetben, ha meggondolnád magad vagy nem vagy elégedett a termékkel, azt 14 napon belül visszahozhatod.

Jogodban áll lemondani a rendelésedet és visszakapni a vásárlás teljes összegét. Ez alól kivételt képeznek a valamilyen okból a garancia köréből kizárt termékek, például a higiéniás eszközök, az alsóneműk és a fürdőruhák, amikről részletesen az ÁSZF / Garancia és vásárlás utáni szolgáltatások fejezetben tájékozódhatsz.

A visszaküldött termék árát és az esetleges kiszállítás normál árú díját (amennyiben indokolt: hiba vagy sérülés esetén) a termék visszaérkezésétől számítva 14 napon belül térítjük vissza.

Ha már használtad a terméket, de valamilyen okból vissza akarok küldeni, hívd a +36 70 414 7075-os telefonszámot, ahol bővebb tájékoztatást kapsz a lehetőségekről.

Amennyiben olyan terméket rendelsz, ami raktáron van, azt akár 1 órán belül átveheted az üzletünkben. Fontos, hogy ebben az esetben elhozd magaddal a megrendelés igazolását. Kérjük, hogy minden esetben győződj meg arról, hogy el tudod szállítani a boltban felvett terméket, amennyiben ezt az opciót választod.