Babaszoba

Stokke Sleepi babaágy, ami együtt nő gyermekeddel

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon mi vagyunk a Stokke márka egyedüli prémium forgalmazója, ami azt jelenti, hogy nálunk a legszélesebb kínálat és a limitált szériás babakocsik is kizárólagosan a mi üzleteinkben érhetők el.

És hogy miért rajongunk annyira a Stokke termékekért?

Mert

  • magas minőséget képviselnek,
  • egyszerre időtálló és modern a megjelenésük,
  • elegáns design és többfunkciós használat,
  • ergonómia, kényelem, biztonság és a
  • kiegészítő termékek széles választéka jellemzi.

Ha babaszoba bútort keresel, a Stokke bútorcsalád minden igényt kielégít: bölcsők, kiságyak, komódok közül válogathatsz kedvedre. A Tripp Trapp etetőszék a jóízű, közös családi étkezések elengedhetetlen kelléke, a Stokke összecsukható Flexi Bath fürdőkáddal pedig csupa móka és kacagás lesz az esti pancsolás. Szabadtéri kalandozásokhoz nagyszerű társatokká válhat a Stokke babakocsi bármely típusa, hosszabb, autós kirándulásokon pedig az iZi Go autósülésben biztonságban tudhatod gyermeked.

Most részletesen bemutatjuk nektek két kedvenc kiságyunkat, a Sleepi Minit és a Sleepi Bedet!

Amikor a letisztult, ám stílusos skandináv design a hétköznapi funkcionalitással párosul olyan szuper dolgok születnek, mint a Stokke bababútor elemei. A tervezés során figyelembe vették a változó igényeket és méreteket, így jöttek létre a több éven át is használható többfunkciós bútordarabok. A modern design stílust és eleganciát visz a legkisebbek birodalmába, amit bájos babaszoba kiegészítők tesznek teljessé.

Stokke Sleepi Mini

A kisbabák számára az első legfontosabb bútordarab egy komfortos és biztonságot adó fekhely. A Stokke Sleepi Mini tökéletes első kiságy, különleges ovális formája fokozza a biztonságérzetet, rendkívül kicsi, mindössze 67 cm, így kis helyen is kényelmesen elfér. Kerekei lehetővé teszik, hogy könnyedén átgurítható legyen egyik szobából a másikba. Magassága állítható, hosszúsága a megfelelő kiegészítő elemek segítségével megnyújtható, később kanapévá alakítható. Szuper, hogy együtt nő a gyermekeddel! Talán még emlékeztek rá, hogy Kapócs Zsóka is ezt választotta születendő kisfiának!

 

 

Stokke Sleepi Bed

A Stokke Sleepi Bed újszülött kortól egész 10 éves koráig elkíséri gyermeked, nagyszerűen alkalmazkodik a változó igényekhez és a növekedő babához. Amikor a kisgyermek már nagyobb és biztonsággal közlekedik ágyból be, ágyból ki az oldalsó rács kivehető, de az ovális formának köszönhetően a biztonságérzet megmarad, a nyitottság pedig a szabadságérzetet erősíti az önállóságra törekvő kis személyiségben.

 

Mindkét kiságy több színben is elérhető és különböző kiegészítők teszik teljessé: kényelmes matrac, gumis lepedő, az ágy megnagyobbításához hosszabbító elemek, a légies baldachin segítségével pedig egy hangulatos kis kuckót varázsolhatsz gyermekednek.

 

Képek forrása: Stokke