Nagyon szeretjük a valódi szülői tapasztalatokat, ezért megkérdeztük az immáron két gyermekes Dundikát, hogy mesélje el nekünk, mi az a top 10 babás termék, amit Ő és a kis Olivér is a legjobban szeret!

Nekünk nagyon tetszik a lista, nektek is?

  1. Baba/gyerekágy

Az ágy kiválasztásánál fontos volt számomra, hogy ne csak a baba korszakban tudjuk használni, hanem tovább is. Ezért is esett a választásom a stílusos Rialto baba/gyerekágyra, ami 3 magasságban is állítható, később pedig gyerekággyá alakítható!

2611651d-76ce-486a-ae26-5cb7e125b72b

  1. Pelenkázó komód

A pelenkázónál ugyanúgy mint az ágynál is, fontos volt, hogy hosszú távon tudjam használni. Így olyat kerestem, ami pelenkázó és komód is egyben, aminek ha a pelenkázó részére már nem lesz szükségem, akkor csak eltávolítom és marad egy kis tároló szekrényem. Ez a pelenkázó egyrészt az ágyhoz tökéletesen passzol ,mivel ugyanaz a termékcsalád, másrészt pedig 3 fiókjában kényelmesen elférnek a baba holmik:)

RARI03301_WRRI03301_alt01.jpg_cr-600x700
  1. Szekrény

A szekrényt is a Rialto termék családból választottam. Két darab akasztó sín található benne, amit bármikor kivehetek, és ezáltal nő a tér is benne. A szekrény alatt bőven van hely tároló kosárkáknak, és az aljában található még egy tágas fiók is!

Nekem ezek azért fontosak, mert bár tudom ,hogy nem kell sok baba ruhát venni, hiszen úgyis gyorsan kinövik, mégis nem igazán tudom megállni, sem én sem a család tagok, barátok, hogy ne tegyük tele a szekrényt azokkal az édes baba ruhákkal és kiegészítőkkel:)

  1. Babaszoba kiegészítők

Nagyon szeretem, ha a babaszobában a bútorok harmonizálnak a kiegészítőkkel.

Ezért a „Once upon a time” babaszoba kiegészítőket választottam, ebből is kifejezetten a fiús változatba szerettem bele <3 Bár gyönyörű az uniszex változat is, mégis szerettem volna, ha egy olyat találok, amiben egy picit jobban látszódik az, hogy mégiscsak egy fiúcska szobájáról van szó:)

OUAT_blue_portrait_4-013
79cfff3a-cb74-4f66-a34b-5ed826391fee
  1. Pelenkázó matrac

A pelenkázó matrac is ebbe a Once upon a time kollekcióba tartozik, aminek praktikusan levehető és mosható a huzata. Puha törölköző anyagú a felső része, ami szintén levehető, de még egy levehető párna is található rajta, ami azért is jó, mert miután kicsit meg lehet emelni a baba fejét, élvezni fogja, hogy magasabbról is láthatja mi történik pelenkázás közben!

ouat_Luxury-changing-mat.jpg_cr-600x700
  1. Szoptatós párna

Marián születése előtt, én is megvettem a nagy szoptatós párnát, amit arra használtam, hogy az állapotos utolsó időszakomat megkönnyítsem, derék fájdalmak, megfelelő pózban alvás…stb. Aztán valahogy elkezdtek idegesíteni azok a kis golyók benne, mert olyan fura és idegesítő hangjuk volt. A szoptatáshoz pedig már inkább használtam sima párnát.

Így Olivér születésénél már nagyon kerestem valami olyan kényelmes szoptatós párnát, amiben más a töltelék, mint ezekben a hagyományos változatokban. Ezt tökéletesen meg is találtam ebben a csillagos szoptatós párnában, amit Olivér is imád:)

36d6e474-f3f8-47e1-b78b-d4ecece629c6
275ab1bc-79c0-4be6-bfff-154fd1eb3509
  1. Macis éjszakai fény

Az esti altatás, alvás fontos eleme a nyugtató éjszakai fény. Semmi esetre sem szerettem volna, ha ezt lámpával oldom meg, mert a második gyereknél már vagyok annyira rutinos, hogy tudjam, tényleg csak minimális fény kell a szobában éjszakára. Ezért is választottam ezt a puha kis macit, a hasán világít pont annyira amennyire kell…Ráadásul tartozik hozzá,egy puha rongyi is, amit Olivér imád csócsálni! Ha pedig picit nagyobb lesz,akkor tudom, hogy az egyik kedvenc kis kabalája lesz, ez a mackó:)

3f9334f8-c5da-4d01-82db-a80917806b73
  1. Pelenkázótáska

Először is azzal kezdeném, hogy pelenkázó táskára nagyon nagy szükség van, ugyanis mielőtt gyerekem lett volna, azt gondoltam, na ez az amire teljesen felesleges költeni, majd úgyis beleteszem a saját kis kézi táskámba ami kell… Vicces voltam, nem is értem, hogy gondoltam, hogy minden, amire egy babának szüksége lehet, elférhet az én kis tatyómban úgy, hogy közben még az én dolgaim is benne vannak:)

Szóval miután rájöttem, hogy ez lehetetlen, elkezdtem utánanézni, hogy mit is kell tudnia egy ilyen táskának… pl:. hogy több tároló résszel rendelkezzen, hogy minél praktikusabban tudjak bele pakolni, hogy könnyen hozzá férhessek bármihez, hogy legyen benne pelenkázó matrac, üveg tartó, ami segít, hogy a tejet megfelelő hőmérsékleten tartsam, és hogy legyen szép és vagány! Én ezt a Parker Tote pelenkázóban találtam meg, ami nem mellesleg passzol a babakocsinkhoz:)

11614.jpg_cr-600x700 11777-2.jpg_cr-600x700
  1. Játszószőnyeg

Bár Olivér még nagyon kicsi, egyszerűen imádja a játszószőnyegét! Nem csodálom, hiszen minden van benne, ami őt érdekelheti:) Fények, különböző hangok, csörgők, zenék, és játékok. Nagyon tetszik, hogy tartozik hozzá egy kis párna, ami a hason fekvésben segíti őt, a játékok pedig le és fel függeszthetőek, így simán ki lehet cserélni az épp aktuális kedvenceire.

  1. Urbo2 babakocsi

Amikor megtudtam először, hogy babám lesz, a vásárlási lista élén a babakocsi kérdés állt:) Milyet is vegyek?? Nem könnyű, mivel rengeteg a választék, és nagyjából fogalmam sincs milyenre is lesz szükségem.

Aztán itt a második baba, akinél már volt némi fogalmam milyet is szeretnék! Nem mondom, hogy így sokkal könyebb volt a választás, mert sok szép darabot láttam, talán még most is ott állnék, ha nem lettek volna a segítségemre!

Szóval a döntésem azért esett végül az Urbo2-re, mert kényelmes, nagy kupolával és tágas belsővel van ellátva, kicsi helyet foglal az autóban, könnyen összecsukható, és nem utolsó sorban GYÖNYÖRŰ!!! 🙂

30787ec8-9a68-4de7-8c99-9e24f02d4614 b7817b83-408d-4810-a86f-f819482296b2